The Great Automatic Grammatizator Fill in the Blank Questions ISC Prism Class 11

The Great Automatic Grammatizator Fill in the Blank Questions ISC Prism Class 11. Prism collection of short stories Step by step workbook answer of questions and explanations . Chapter Wise Workbook Solutions of Evergreen Publications . Visit official website CISCE for detail information about ISC Board Class-11 English.

The Great Automatic Grammatizator Fill in the Blank Questions ISC Prism Class 11

The Great Automatic Grammatizator Fill in the Blank Questions ISC Prism Class 11

Board ISC
Publications Evergreen Publications
Subject English
Class 11
Book Name  Prism (A collection of short Stories )
Chapter-4 The Great Automatic Grammatizator:
Topics Fill in the Blank Questions

Fill in the Blank Questions

The Great Automatic Grammatizator ISC Prism collection of short stories

Question- 1. Knipe had written hundreds of stories over the years, but they were all ________ by the magazines he sent them to.

Answer: rejected

Question- 2. Knipe believed that all writers, like everyone else, were really interested in ________.

Answer: money

Question- 3. Mr. Bohlen was initially skeptical about the machine, but was eventually ________ by its success.

Answer: mollified

Question- 4. Adolph Knipe and Mr. Bohlen set up a ________ to distribute the stories produced by the machine.

Answer: literary agency

Question- 5. The machine was initially designed to write ________, but was later adapted to write novels as well.

Answer: short stories

Question- 6. The machine had a ‘plot-memory’ section where ________ were fed into it.

Answer: plots

Question- 7. The machine had a ‘word-memory’ section where a stack of ________ words were stored for use in the stories.

Answer: long

Question- 8. Knipe’s plan to eliminate competition involved offering other writers a lifetime contract with pay, on the condition that they ________.

Answer: never write another word

Question- 9. The machine was capable of producing any type of story desired, simply by pressing the required ________.

Answer: button

Question- 10. The machine was housed in a ________ where it was kept and operated.

Answer: machine house

Question- 11. The machine was capable of producing a story for any magazine, including the ________.

Answer: READER’S DIGEST

Question- 12. Knipe was not only a talented inventor but also showed a knack for ________.

Answer: big business

Question- 13. The machine was capable of producing stories that were ________, depending on the settings chosen.

Answer: custom-made

Question- 14. The machine was capable of producing stories in any ________ of writing, depending on the settings chosen.

Answer: style

Question- 15. The machine was capable of producing stories with any ________ of plot, depending on the settings chosen.

Answer: type

Return to –  Prism Work Book Answer for ISC Class 11 English

Thanks

Please, Share with your friend

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.