Thank You Mam Fill Blanks ISC Prism Workbook Solutions Class 11

Thank You Mam Fill Blanks ISC Prism Workbook Solutions Class 11  Prism collection of short stories. Step by step workbook answer of questions and explanations . Chapter Wise Workbook Solutions of Evergreen Publications . Visit official website CISCE for detail information about ISC Board Class-11 English.

Thank You Mam Fill Blanks ISC Prism Workbook Solutions Class 11

Thank You Mam Fill Blanks ISC Prism Workbook Solutions Class 11

Board ISC
Publications Evergreen Publications
Subject English
Class 11
Book Name  Prism (A collection of short Stories )
Chapter- 5 Thank You Mam
Topics Fill in the Blank Questions

Fill in the Blank Questions

Thank You Mam ISC Prism Workbook Solutions Class 11 collection of short stories.

Question 1. The woman in the story is named ____

Answer: Mrs. Luella Bates Washington Jones

Question  2. Roger tried to steal ________ from Mrs. Jones.

Answer: her purse

Question  3. When Roger tried to steal her purse, Mrs. Jones reacted by ________.

Answer: kicking him and then picking him up and shaking him

Question  4. After catching Roger, Mrs. Jones ________.

Answer: took him to her house

Question  5. At her house, Mrs. Jones and Roger ________.

Answer: ate dinner together

Question  6. At the end of their encounter, Mrs. Jones gave Roger ________.

Answer: ten dollars

Question  7. Mrs. Jones told Roger that she worked ________.

Answer: in a hotel beauty-shop that stayed open late

Question  8. Roger wanted to buy ________ with the money he hoped to get from the purse.

Answer: a pair of blue suede shoes

Question  9. When Mrs. Jones gave him the money, Roger said ________.

Answer: “Thank you”

– : End of Thank You Mam Fill Blanks ISC Prism Workbook Solutions Class 11 Prism :-

Return to –  Prism Work Book Answer for ISC Class 11 English

Thanks

Please, Share with your friend

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.